Gyakran a viszonylag fiatal autóknál is hamar jelentkezik, hogy fényezésük elveszti csillogását, a festés mattá válik. A téli  és a nyári időjárási körülmények ( pl: az erős napfény, vagy a fagyott hó eltávolítása) a szennyeződések, a nem megfelelő gépi mosás tompítják autója fényét, károsítják a felületét. A fényezés kifakul, karcos lesz. Ezen egy egyszerű módszerrel, a polírozással tudunk segíteni, mely hosszú távra biztosítja a jármű esztétikus megjelenését, ezáltal értékállóságát. A fényezett műanyag elemek is polírozhatók, ha a fényezés megfelelő minőségű, tehát hozzáértő szakember készítette. A manapság (akár üzleti szempontok, akár divat miatt) egyre elterjedtebb autómatrica eltávolítása sem olyan egyszerű, ahogy először gondolnánk. A matrica miatt kialakult színkülönbség polírozással javítható.

A polírozás:

A polírozást egy speciálisan erre a célra kifejlesztett géppel, vagy kézzel, illetve a két módszer  kombinálásával  végezzük. Az eljárások során az autófényezés polírozásához szükséges sajátos korongokat, kendőket és különleges, mindig az alapfelületnek megfelelő pasztákat használunk. A különböző problémák más-más megoldást igényelnek.

A polírozás lényege: az autófényezés polírozásával a nem túl mély, alsóbb rétegig nem hatoló, körömmel nem érezhető karcok tűntethetők el igen látványos eredménnyel. A polírozás során a felületről igen vékony (néhány mikron vastagságú) réteget munkálunk le. A gyári fényezések gyakori vékonysága miatt a fiatal, még át nem fényezett autók esetében a mélyebb karcok csak halványíthatók.

A polírozás eredménye: a fényezés visszanyeri csillogását, élénkebb, fényesebb lesz. Ajánljuk: azoknak az ügyfeleinknek, akik autó eladás előtt állnak és szeretnék a megfelelő áron eladni gépkocsijukat. Természetesen azoknak is, akik egyszerűen az autójuk fényezését szeretnék újjávarázsolni. A polírozás segít az autómatrica eltávolítása után a színkülönbségek elhalványításában is.

Bővebb felvilágosítást egyszerűen kaphat akár árajánlat-kérő rendszerünkön keresztül, akár az elérhetőségünknél feltüntetett telefonszámokon.