I. számú telephely: 1144 Budapest, Gvadányi utca 49-59.  (autók fogadása, sérülések szemrevételezése)

Nyitvatartás:  H - P: 08:00 - 17:00

 

II. számú telephely: építés alatt.

Telefon: (06 1)  798 05 74 

Mobil:   06 70 209 00 14 (Nyilasi Ferenc)

          - autófényezés, bejelentkezés szemrevételezésre, javításra 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  (a honlapunkon található ajánlatkérő felületen keresztül)

Munkatársaink bármely kérdésben szívesen állnak rendelkezésükre.  

Autófényező-műhelyünk megközelítése: 

I.számú telephelyünk a XIV. kerületben a Gvadányi utca és a Füredi utca sarkán található.
 
 

Autóval:

Örs vezér tere felől: a Nagy Lajos király útján indulva az IKEA mellett jobbra ( Füredi utcára) kell kanyarodni. A Füredi utcán végig egyenesen (kb. 1 km hosszan) jön a Rákos patakig, ahol a híd után egyből balra kell fordulni a Gvadányi utcára. A sarkon jobb oldalt az első épületben találja műhelyünket.

Tömegközlekedéssel:

A kettes metróval az Örs vezér teréig. Az IKEA előtti buszvégállomásról induló 81-es trolibusszal a 4. megállónál (a Füredi utcánál) kell leszállni. A busz útvonalának irányában indulva jobbra kell fordulni, átsétálni a kis hídon, majd a balra nyíló utcában (Gvadányi utca) találja (jobb oldalt) a műhelyünket.